Acties

Hieronder vindt u een overzicht van lopende acties en kortingen. 

Tijdelijke kortingsactie

Per 16-03-2020 en tot nader order bieden wij de tijdelijke de Corona Virus korting. Dit betekent dat iedereen 25% korting krijgt op support op afstand, support per telefoon, WhatsApp of e-mail. Deze korting geldt ook voor klanten met een support abonnement. De korting komt dan bovenop je gewone korting.

Werkt u thuis? Past u op de kinderen? Filmpje kijken op de laptop? Maar oh wat is dat ding traag? Laat uw systeem eens grondig nakijken op fouten, malware of andere ongemakken.

Als u problemen heeft met uw computer, tablet, of smartphone kunnen wij de problemen meestal op afstand oplossen. Het is daarvoor wel nodig dat u een programmaatje installeert dat de verbinding regelt. Dit programma is  volledig veilig en u bepaalt zelf wanneer en voor hoe lang u toegang toestaat. Ook is elke sessie eenmalig. Als de verbinding met uw systeem is verbroken vervalt ook het wachtwoord. U kunt ons dus met een gerust hart toegang geven tot uw systemen.

Neem z.s.m. contact met ons op als computer hulp op afstand nodig heeft. U vindt onze contact gegevens hier.

Studentenkorting

Zelf zijn wij ook student geweest, en daarom weten wij dat studenten niet zo'n dikke portemonnee hebben. Wij bieden daarom studenten een korting van 15% op vrijwel alle tarieven die genoemd worden op deze website of in de prijslijst.


Voorwaarden:
- Acties en kortingen kunnen zonder opgave van reden en vroegtijdig worden stopgezet of gewijzigd.
- Acties en kortingen zijn niet geldig in combinatie met elkaar.
- Voor studenten: korting geldt alleen na overhandiging van een geldige studenten- en of collegekaart voor zelfstandig wonende studenten.
- Vraag naar de overige voorwaarden!