Hulp op afstand

Hulp op afstand is een snelle, efficiente en goedkope manier om op afstand uw computer problemen op te lossen. Het tarief is ook nog eens veel gunstiger dan een bezoek op locatie,  doordat u geen voorrijkosten betaalt!

U betaalt per minuut € 0,65, wat neerkomt op nog geen € 40 per uur! U betaalt dit tarief zolang een van onze medewerkers verbonden is met uw computer.

Door een eenvoudig programmaatje op uw computer te laden loggen wij in op uw computer. Wij kunnen pas inloggen als u ons een inlog ID en wachtwoord geeft, en aan het einde van de sessie is het wachtwoord niet meer geldig. Zo weet u dat wij nooit zomaar zonder uw toestemming op uw computer kunnen inloggen. Bovendien wordt de verbinding tussen u en ons versleuteld. Hulp op afstand is daardoor niet alleen heel voordelig, maar ook heel veilig. Uiteraard heeft u naast het afstandsbedieningsprogramma ook een werkende Internetverbinding nodig.

Instructies en download

  1. Alvorens hulp op afstand te krijgen, dient u het afstandsbedieningsprogramma (Teamviewer) te downloaden. Klik daarvoor hier. Voor instructies over installatie, en het initieeren van afstandsbediening, klikt u hier.
  2. Maak in ons online helpdesksysteem een nieuw ticket aan en selecteer hulp op afstand als ticket type (het inleggen van een ticket is gratis, u betaalt pas wanneer een medewerker daadwerkelijk verbinding met uw computer heeft gemaakt.
  3. Een van onze medewerkers neemt contact met u op per e-mail of telefoon voor verdere instructies.